OVERHEDEN

 

ALS OVERHEID OF ORGANISATIE PARTICIPEREN?

 

Overheden (gemeentelijke, provinciale, intercommunales, federale instanties, opdrachthoudende verenigingen, agentschappen…) en organisaties (actiecomités, politieke partijen..) die een reportage wensen over een thema dat Haspengouw aanbelangt kunnen ons eveneens contacteren. Voor de realisatie van deze items wordt een marktconforme vergoeding gevraagd. Indien een langer engagement aangegaan wordt (in casu het uitwerken van een thema, het volledige werkjaar, een campagne, de voorstelling van de toeristische troeven..) , is er een aantrekkelijke kwantumkorting.

  

Per bijdrage wordt in principe een tweetal uur gefilmd, wat resulteert in een bijdrage van 4 tot 5 minuten. Uiteraard zijn ook andere mogelijkheden bespreekbaar (langere draaitijd, opname op diverse locaties, vertalingen, …)

Het eindresultaat wordt – na uw goedkeuring - op de server van de vzw Haspengouw.tv geplaatst én mag daarnaast geïmplementeerd worden op de eigen site, blog of gepost op sociale media.

 

Haspengouw.TV vzw werkte inmiddels al in opdracht van onder meer Erfgoed Haspengouw, Herk-de-Stad, het Fruitbelevingscentrum  in Borgloon, het Koninklijk Instituut voor het Kunstpatrimonium, de Begijnhofvrienden van Sint-Truiden, KanteLink, erfgoedvereniging Kortenbos, de Koninklijke Harmonie Salvia, de kunststichting Jos Tysmans, de filosofieschool Doen! Denken! ...

 

CONTACT

Haspengouw.tv is een project van de gelijknamige vzw 

Contact: De Boeck Luk        0488-99.47.83       haspengouw.tv(at)telenet.be 

 

Lees hier het artikel over Haspengouw.TV