INFO

 

Op 15 maart 2015 ging Haspengouw.tv van start en op 1 februari 2016 werd het initiatief erkend als vzw (met ondernemingsnummer 0647.700.672).

 

Haspengouw.TV wil een combinatie brengen tussen het verleden - weerspiegeld in  materieel én immaterieel erfgoed - en de dynamiek van de regio op vandaag. Want ook die hedendaagse "footprint"  fungeert als aantrekkingskracht voor Haspengouw.

Er komen dus verhalende reportages over toeristische projecten en initiatieven opgezet door organisaties, bedrijven, verenigingen en overheden. Maar ook  mensen die individueel op één of andere manier met iets moois bezig zijn op toeristisch gebied kunnen aan bod komen. Dat kan gaan over een  bezielend engagement, maar evengoed over een creatieve duizendpoot of een gepassioneerd talent.

 

In een volgende fase willen we ook bij de buren gaan gluren, omdat geografisch gezien Haspengouw zich uitstrekt over vijf provincies. Naast Limburg zijn dat Vlaams- en Waals-Brabant, Luik en Namen.

Haspengouw.tv  wil daarmee voor een boeiende en informatieve kruisbestuiving zorgen.

 

Haspengouw.tv is gratis te bekijken zonder login noch paswoord. Iedereen mag op zijn of haar website en sociale media een link leggen naar één of meerdere reportages.

 

Overheden (gemeentelijke, provinciale, intercommunales, opdrachthoudende verenigingen, federale instanties, agentschappen…) en organisaties die een reportage wensen over een thema dat Haspengouw aanbelangt kunnen ons eveneens contacteren. Voor de realisatie van deze items wordt een vergoeding gevraagd. In principe wordt er een tweetal uur gefilmd voor een bijdrage van 4 tot 5 minuten. Deze mogen geïmplementeerd worden op de eigen site, blog of gepost op sociale media. Ook andere samenwerkingsvormen zijn bespreekbaar (wekelijkse talkshow, events..).

 

Bedrijven en handelszaken die hun activiteit (open-deur-dag, heropening, algemene voorstelling, productpresentatie) in de kijker willen plaatsen, kunnen eveneens op ons een beroep doen voor de realisatie van een publireportage. Afhankelijk van de wensen (duurtijd opnames, lengte van de bijdrage, extra belichting, gecomponeerde muziek, stem..) wordt een aantrekkelijke prijsofferte opgemaakt. Het eindresultaat kan ook gebruikt worden op de eigen website & sociale media of tijdens andere promotie-activiteiten.

 

Voor wie als sponsor zijn schouders onder het project wil zetten, hebben we eveneens een aantrekkelijke formule. Niet alleen komt de sponsor op de indexpagina met een directe link naar de eigen website. Ook krijgt hij naam- en logovermelding op alle reportages. Dat doen we bij het begin en het einde van een bijdrage met een billboard waarop alle sponsors vermeld staan. Voor alle duidelijkheid: dit is niet zo voor de reportages van overheden of organisaties, noch voor  publireportages, omdat de opdrachtgever in dat geval voor zijn realisatie betaalt. Als sponsor engageert u zich op jaarbasis met maandelijkse facturatie.