BEDRIJVEN

 

IN DE KIJKER

Bedrijven en handelszaken die hun activiteit (opendeurdag, heropening, algemene voorstelling, productpresentatie) in de kijker willen plaatsen, kunnen op ons een beroep doen voor de realisatie van een publi-reportage. Die wordt aangekondigd onder de rubriek “In de kijker”. Op deze pagina kan u een gerealiseerd voorbeeld bekijken (onderaan dit kader). Het eindresultaat wordt- na uw goedkeuring- gedurende 6 maanden op de server van de vzw Haspengouw.tv geplaatst en kan ook gebruikt worden op de eigen website, blog of sociale media.

TV ADS

Voor wie als partner en hoofdadverteerder wil optreden, hebben we een aantrekkelijke formule. Niet alleen komt u dan op de begin- en archiefpagina met een directe link naar de eigen website. Ook krijgt u naam- en logovermelding op alle reportages. Dat doen we telkens bij het begin en het einde van de reportage met een billboard waarop alle hoofdadverteerders vermeld staan (maximum 6)  Op de website is een voorbeeld te zien van zo’n billboard (links van dit kader onder "billboard"). Voor alle duidelijkheid: deze billboard vermelding is er niet bij reportages van overheden of betaalde publi-reportages van anderen, aangezien de opdrachtgever in dat geval voor zijn realisatie betaalt.  Als sponsor engageert u zich op jaarbasis met maandelijkse facturatie.

 

 

CONTACT

Haspengouw.tv is een project

van de gelijknamige vzw

Contact: Luk De Boeck

0488-99.47.83

haspengouw.tv@telenet.be 

 

 

 

Lees hier het artikel over Haspengouw.TV

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Klik hier onder om een gerealiseerd voorbeeld te bekijken van :

 

  in de kijker                                                                                               een billboard